Kontakta Umeå Hålteknik AB när ni behöver hjälp med …

Håltagning

När ni behöver hjälp med håltagning är vi rätt företag att ta kontakt med. Vi  utför betong- eller golvsågning för ventilation samt håltagning för ventilationskanaler, rör och avloppsledningar, elkabel samt räckesborrning på nya broar.

Vi utför i huvudsak håltagning i betong, tegel och andra liknande hårda material och vår utrustning innefattar allt ifrån handhållna små borrmaskiner till större mer kraftfulla maskiner.

Vid borrningsarbeten använder vi oss av elektriska maskiner vid dimensioner upp till 300 mm. Görs håltagningen i tjocka eller mer motståndskraftiga material så kör vi med hydrauliska borrmaskiner som klarar dimensioner upp till 650 mm. Till dessa maskiner har vi möjlighet att koppla till Joker, som är en styr- och reglerutrustning för maskinell matning av borrmaskinen, allt för att håltagningen ska gå så smidigt som möjligt.

Vårt arbetsområde är Umeå, Skellefteå, Lycksele, Storuman men vi utför även arbeten i mindre orter som Vännäs, Bjurholm, Vindeln, Robertsfors, Åsele m.fl.